Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje korisničko iskustvo.

Informacije o procesu online kupnje

Za online kupnju ulaznica na web stranici www.ledenipark.hr, molimo izaberite kategoriju "Kupi ulaznicu".

U prvom koraku pomoću dostupnih filter funkcija odaberite željeni datum i vrijeme klizanja te broj ulaznica i klizaljki koje kupujete ili iznajmljujete. Na dnu stranice će se prikazati datum i vrijeme odabranog termina, količina ulaznica i klizaljki te ukupna cijena, uključujući PDV. Ako termin, broj ulaznica i klizaljki odgovaraju vašim željama, a želite ih odmah kupiti po navedenoj cijeni, odaberite "Kupi". Molimo da se u ovom koraku prijavite, ili registrirate ukoliko to već niste napravili, kako biste mogli nastaviti kupnju.

U trećem koraku "Kupnja" vam se prikazuje cijena ulaznica, željeni termin i broj ulaznica i klizaljki. Molimo vas da još jednom provjerite prikazane informacije. Želite li promijeniti svoj odabir, kliknite na "Korak natrag". Želite li kupiti prikazane ulaznice, odaberite način plaćanja i unesite potrebne podatke o plaćanju. Sada potvrdite da se slažete s Općim uvjetima korištenja, a zatim kliknite gumb "Plati". Klikom na gumb "Plati" vaš zahtjev će biti proslijeđen.

U četvrtom koraku je sažetak vaše kupnje. Uz funkciju "Ispis ulaznice" možete ispisati svoju ulaznicu na A4 papiru. Također je na vašu e-mail adresu poslana potvrda o kupnji. Po primitku potvrde ugovor o kupnji između vas i Katapult promocija d.o.o. postaje valjan. Pod poveznicom "Moje ulaznice" možete vidjeti kupljene ulaznice, ponovno ih preuzeti i ispisati pohranjene podatke. Kupnja se odvija na hrvatskom jeziku, te je i potvrda o kupnji također na hrvatskom jeziku. Izražene cijene su bruto i u njih je uključen PDV. Proces kupnje možete prekinuti i otkazati u bilo kojem trenutku odabirom gumba "Korak natrag" i "Otkaži".

Ulaznice kupljene on-line nije moguće stornirati i zamijeniti nakon kupnje. Ukoliko ste kupili ulaznice s umirovljeničkim ili studentskim popustom, dokument kojim ste navedeni popust ostvarili je nužno predočiti djelatniku na ulazu u klizalište. Ukoliko navedeni dokument ne predočite nećete moći ući na klizalište.

U slučaju otkazivanja pojedinog termina od strane Upravitelja, vršimo povrat novca za već kupljene ulaznice ili zamjenu termina. Za kašnjenja od strane posjetitelja ne vršimo zamjene termina ili povrat novca. U slučaju da korisnik samovoljno odustane od korištenja karte, sukladno članku 86., stavka 1., točka 12. Zakona o zaštiti potrošača, kupac nema pravo na povrat novca s obzirom da je predmet ugovora pružanje usluga vezanih uz slobodno vrijeme, koje se događaju u točno određeno vrijeme odnosno u određenom razdoblju. Katapult promocija d.o.o nije odgovorna u slučaju gubitka ili oštećenja već kupljene/ dostavljene ulaznice. U slučajevima ulaznica kupljenih putem prodajnih mjesta ponovno izdavanje nije moguće.