Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje korisničko iskustvo.

Uvjeti korištenja

Uvod

Ovu internetsku stranicu pokreće tvrtka Katapult promocija d.o.o. (nadalje skraćeno „Katapult“). Neovisno o registraciji, korisnici usluga i servisa koji se nalaze na ovoj internetskoj stranici su suglasni s Uvjetima korištenja internet stranica (u daljnjem tekstu: Uvjeti).

Korištenje usluga i servisa koji su stavljeni na raspolaganje kao i registracija su besplatni. Informacije koje su na raspolaganju na ovoj stranici ne moraju nužno biti točne, potpune i aktualne. Katapult ima pravo izmijeniti ili ograničiti sadržaje, usluge ili servis koji je stavio na raspolaganje.

Korisnici su dužni redovito provjeravati sadržaj Uvjeta te se smatra da su korisnici korištenjem ove internet stranice ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim Uvjetima korištenja te da su ih razumjeli i prihvatili u cijelosti.

Korisnici sami snose odgovornost za posljedice nepostupanja u skladu s ovom odredbom Uvjeta. Sve promjene Uvjeta stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Autorska i zaštitna prava

Sav sadržaj na ovoj internetskoj stranici, uključujući, ali ne ograničavajući se na objavljene tekstove, slike, grafike, zvukove, animacije i video zapise, zaštićen je autorskim pravima. Oni podliježu zaštiti prema Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima i ostalim zakonima o zaštiti. Svako korištenje, spremanje u baze podataka, umnožavanje, proširivanje, obrađivanje ili prosljeđivanje trećim osobama je zabranjeno bez pismene suglasnosti Katapult promocija d.o.o. U slučaju neovlaštenog, nedopuštenog ili protuzakonitog korištenja bilo kojeg sadržaja ili dijela sadržaja ove internet stranice Katapult promocija d.o.o. zadržava pravo potraživati naknadu cjelokupne štete, te pokrenuti građanski i/ili kazneni postupak pred nadležnim sudovima protiv fizičke ili pravne osobe koja koristi stranicu na opisani način.

Poveznice

Kod povezivanja s drugim online ponudama, Katapult ne preuzima odgovornost za sadržaj, funkcionalnost ili dostupnost povezanih stranica. To vrijedi i za drugo izravno ili neizravno upućivanje ili povezivanje na internet stranice koje nisu povezane s Katapultom. Poveznice na te stranice su poželjne ako se otvaraju kao vanjski linkovi u vlastitom prozoru. Preuzimanje glavnog položaja u okviru postavljača linka nije dopušteno. Ukoliko internetska stranica na koju se korisnik povezuje sadrži protuzakonite sadržaje, molimo za obavijest o tome. Nakon provjeravanja poveznica će odmah biti uklonjena.

Odgovornost

Ovu internetsku stranicu i ponuđene usluge i servise redovito vodi Katapult promocija d.o.o. Međutim, za točnost, aktualnost i potpunost ponuđenih informacija ne preuzima odgovornost. Ukoliko, i ako postoje greške na stranici, biti će ispravljene u najkraćem mogućem roku. Odricanje odgovornosti za greške na stranici se ne odnosi na cijene i informacije koje su dio on-line kupovine karata, te za podrobnije informacije molimo pročitajte Opće uvjete poslovanja kod on-line kupnje.

Jamstvo

Jamstvo Katapult promocija d.o.o. za manju nepažnju kao i za naknadu posljedičnih šteta (naknadu obične štete i izmakle koristi), te naknadu štete po zahtjevu trećih osoba protiv korisnika je isključeno. Za pravnu prihvatljivost korisnikovih sadržaja odgovoran je sam korisnik. Korisnik sam treba voditi računa o tome da su prilozi bez protuzakonitih, nasilnički usmjerenih, omalovažavajućih, uvredljivih, klevetničkih, kaznenih, pornografskih ili rasističkih sadržaja, te da se ne povrijede prava trećih osoba. Katapult ima pravo u svako vrijeme ukloniti sadržaje koji se protive ovim propisima te trenutačnim blokiranjem računa i brisanjem unesenih podataka ukinuti korisniku korištenje usluga.

Korištenje usluga on-line kupovine karata odobravaju se punoljetnim osobama, a korištenje ove usluge od strane djece dozvoljena je samo uz nadzor roditelja i/ili skrbnika i isti su dužni o tome voditi računa, a u suprotnom preuzimaju sva prava i obveze nastale takvim korištenjem, a Katapult promocija d.o.o. ne odgovara za eventualne štetne posljedice takvog korištenja.

Korisnik potvrđuje i jamči da će ove internet stranice te preuzete sadržaje s ove internet stranice koristiti isključivo u skladu s ovim Uvjetima te svim pozitivnim i primjenljivim propisima i pravilima, u protivnom takvo korištenje smatra se nedopuštenim, u kojem slučaju je Katapult promocija d.o.o. ovlašten potraživati naknadu štete od korisnika te mu u cijelosti ili djelomično ograničiti pružanje usluge.

Katapult promocija d.o.o. nije odgovoran za bilo koji oblik štete, a koja može nastati iz ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove internet stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja internet stranice www.ledenipark.hr.

Podaci

Korisnik se slaže da podaci koje je dao pri registraciji mogu biti obrađeni od strane Katapult promocija d.o.o. i korišteni u marketinške svrhe (uključujući slanje elektronske pošte). Nadalje korisnik prihvaća prosljeđivanje podataka web poslužitelju kojeg je Katapult promocija d.o.o. zadužio za komercijalizaciju stranice, a koji će obraditi podatke za konkretiziranje internetskih sadržaja koji se mogu preuzeti s ovih stranica.

Korisnik ima pravo u svako doba pismenim putem kod Katapult promocija d.o.o. opozvati svoju suglasnost o korištenju osobnih podataka.

Zabranjeno je lažno predstavljanje u ime trećih te zlouporaba tuđih podataka.

Zabranjeno je prenositi podatke o registraciji ili korisničkom računu trećima.

Zabranjeno je korištenje tuđe registracije ili korisničkog računa.

Izričito je na bilo koji način zabranjena uporaba ove internet stranice za slanje ili poticanje širenja neželjenih elektroničkih sadržaja (tzv.spamanje). Korisnici ove internet stranice odgovaraju za istinitost podataka prilikom sklapanja ugovora o kupovini te izričito potvrđuju da su upoznati te da razumiju i prihvaćaju ove Uvjete.

Prestanak korištenja

Registrirani korisnik ima pravo u području prijavljivanja na web stranicu bez navođenja razloga prekinuti svoje sudjelovanje.