Opći uvjeti
poslovanja

INTERNET STRANICA

Ova internet stranica je komunikacijska osnova koja nudi mogućnost pružanja usluga, popusta i servisa, a Vi svojom registracijom kao član prihvaćate uvjete korištenja ove web stranice. Na taj način imate pristup svim uslugama, kao što je npr. pristup prodaji ulaznica.


KUPNJA ULAZNICA PREKO INTERNETA

Sljedeći uvjeti odnose se na on-line kupnju ulaznica koje kupcu daju pravo klizanja u Ledenom parku. Potvrdom unosa posjetitelj prihvaća važeće uvjete poslovanja i obvezuje se na pridržavanje kućnog reda. Za pravne poslove s korisnicima ovi opći uvjeti vrijede samo ukoliko ne proturječe primjenjujućim odredbama Zakona o zaštiti potrošača.


USLUGE

Kupnja ulaznica putem interneta je obvezujuća i nakon sklapanja ugovora ne može biti stornirana ili promijenjena. Na taj način posjetitelj stječe pravo klizanja u Lednom parku na odabrani datum u odabrano vrijeme. Storniranje ili promjena termina ulaznice nakon kupnje je moguća samo u slučaju otkazivanja termina.


CIJENE I NAČINI PLAĆANJA

Navedene cijene su bruto cijene i uključuju zakonom propisan porez. Mogući načini on-line plaćanja su: kreditna kartica i debitna kartica. Katapult koncept d.o.o. zadržava pravo da za posebne događaje definira posebnu cijenu ulaznice.


ODGOVORNOST

Katapult koncept d.o.o. ne preuzima odgovornost za manje slučajeve nemara, naknadu nastale štete, štete vlasništva, izgubljenu dobit i štete proizašle iz pritužbe trećih osoba protiv posjetitelja Ledenog parka. Katapult koncept d.o.o. nije odgovoran za bilo koji oblik štete koja može nastati iz ili je na bilo koji način vezana za pružanje usluga Ledenog parka, te za bilo kakvu štetu koja može nastati posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s pružanjem usluga klizanja.


PODACI

Posjetitelj je suglasan da se podaci koje je dao automatski obrađuju i da ih Katapult koncept d.o.o. može koristiti u svrhu on-line plaćanja ulaznica, kao i u marketinške svrhe (uključujući i slanje e-mailova) poduzeća Koncept promocije d.o.o. Korisnik također pristaje da njegovi podaci budu proslijeđeni pružatelju marketinških usluga kojem je tvrtka Katapult koncept d.o.o. povjerila održavanje stranice, koji navedene podatke obrađuje u svrhu konkretiziranja reklamnog sadržaja koji se može pronaći na navedenoj stranici.

Suglasnost o primanju e-mail poruka može se otkazati u bilo koje vrijeme. Svi korisnici imaju pravo opozvati svoju suglasnost o korištenju svojih osobnih podataka i to mogu učiniti pismenim putem kod Katapult koncept d.o.o. ili slanjem maila na info@ledenipark.hr.


BLOKIRANJE KORISNIKA

Katapult koncept d.o.o. zadržava pravo blokirati posjetitelja koji zlouporabi mogućnosti kupnje ulaznica putem interneta. Zlouporabom se smatra slučaj kada korisnik ne podmiri svoja dugovanja koja proizlaze iz ugovora.


PODACI O PRODAJNOM MJESTU

Katapult koncept d.o.o. 
OIB: 58801099715 
IBAN: HR6924020061100747802 
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu, MBS: 080981162 
Adresa: Vinogradska cesta 94 C, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska 
Tel: 01 461 5670 
Fax: 01 461 5671 
E-mail: mario@katapult.hr


IZJAVA O ZAŠTITI, PRIKUPLJANJU I KORIŠTENJU OSOBNIH PODATAKA

Katapult koncept d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Katapult koncept d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.


ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Katapult koncept d.o.o. se obvezuje čuvati privatnost osobnih podataka svih registriranih korisnika www.ledenipark.hr stranica te će s istima postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, odnosno drugim primjenjivim propisima.
Katapult koncept d.o.o. prikuplja osobne podatke Kupaca samo u mjeri koji su nužni za ispunjenje svoje obveze te radi provjere drugih podataka neophodnih za online kupovinu. Prilikom registracije, Korisnik daje osobnu suglasnost za obradu podataka u naprijed navedene svrhe. Korisnik je time ujedno izjavljuje i svoju suglasnost da mu se Prodavatelj može obraćati pismenim putem, uključujući i elektroničkom poštom te mu na kućnu adresu dostavljati materijale kojima će ga obavještavati o pogodnostima i novinama u svojoj ponudi.
Korisnikovi osobni podaci štite se sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka.
Katapult koncept d.o.o. jamči da e-mail adresu i ostale podatke Korisnika neće stavljati trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez njegovog pristanka. Od navedenog se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.
Katapult koncept d.o.o. poduzima tehničke i organizacijske mjere sigurnosti za zaštitu osobnih podataka od slučajnog ili nezakonitog uništenja, gubitka ili izmjena te od neovlaštenog otkrivanja ili pristupa. Korisnik je upoznat s činjenicom da niti jedan prijenos podataka preko interneta ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100 % siguran. Iako Katapult koncept d.o.o. provodi komercijalno razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka, ne može jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na našu internetsku stranicu ili s nje te nije odgovoran za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi.
Katapult koncept d.o.o. ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile, ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite podataka Korisnika, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ukoliko je to moguće, čim prije.


O PROIZVODIMA ILI USLUGAMA

Katapult koncept d.o.o. će nastojati osigurati maksimalnu točnosti informacija i podataka sadržanih na ovoj web stranici, ali se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na www.ledenipark.hr. Eventualne slike proizvoda i usluga su ilustrativne prirode i ne jamčimo da iste u potpunosti odgovaraju samom proizvodu ili usluzi te ne odgovara za moguće nenamjerne greške. Moguće su različitosti stvarnog proizvoda ili usluge i opisanog na ovim stranicama.
Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om. Istaknute cijene vrijede za sve načine plaćanja.


IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama. Iznos za koji će biti terećena vaša kreditna kartica se dobiva kroz konverziju cijene iz eura u hrvatske kune prema važećojtečajnoj listi Hrvatske Narodne banke.
Prilikom naplate vašom kreditnom karticom isti se iznos pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara.
Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj internetskoj stranici.


UNOS I PRIJENOS OSOBNIH PODATAKA

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSPay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSPay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Brendovi